Forma-1: Mercedesszel a csúcson, Horner jelentései a kulisszák mögül

Forma-1: Mercedesszel a csúcson, Horner jelentései a kulisszák mögül
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Elkezdődött a szezon, a Mercedes az élen, a Red Bull nem aggódik, tovább gyűrűzik a Horner körüli sztori: ez történt csütörtökön az F1-ben.

Aznap Bahreinben két fontos esemény történt: hivatalosan elindult a 2024-es F1-szezon, valamint újabb fejlemények merültek fel Christian Horner ügyében, amelyről korábban azt hihettük, hogy lezárult.
A pályán meglepetéseket hoztak az események: a gyakorlások során a Mercedes uralta az élen, míg Max Verstappen a hatodik helyen végzett, és a Ferrarik sem voltak túl meggyőzőek.
Hamilton elismerte, hogy nem érti, hogyan lettek ennyire gyorsak a Mercedesek, ugyanakkor tudomásul veszik. Versenytempójuk továbbra is távol van a Red Bullétól.
A Red Bull problémáit a szélre fűzte Dr. Marko, bizonyítva, hogy versenytempójuk továbbra is a legjobb. Sergio Perez szerint jók az esélyeik, de a versenytársak közel vannak hozzájuk.
Az újabb fejlemények szerint egy névtelen levél kiszivárogtatta dokumentumokat Horner ellen, aki tagadja a vádakat és a szezonra akar koncentrálni, míg Wolff nagyobb átláthatóságot szeretett volna az ügyben. Egyéb változások érintik az F1-es sprintversenyeket, a versenyzők panaszkodnak a hosszú versenynaptárra.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések